Замислите да је наш град, Будва, један велики и моћни камион. Моћна машина која храни велики дио Црне Горе и представља малу локомотиву њеног развоја. Машина којом није лако управљати, ако немате искуство, знање и вјештине. Сад замислите да тај камион отму људи без искуства, знања и вјештине, голом силом. У пратњи полиције и приватног обезбјеђења, након свега што су урадили и због чега су одговарали пред судом, за корупцију, крађу и малверзације, ДПС уз помоћ опозиционог одборника, супротно вољи грађана, опет хоће да води град и управља том моћном машином развоја.

Наш кратки видео спот управо покушава да предочи грађанима Црне Горе политички апсурд ситуације у којој се Будва нашла и да подсјети грађане на бруталност полиције и бескрупулозност оних који окупирају општинску власт. Кроз хумор, јер знамо да ће коалиција око ДПС након најубједљивијег изборног пораза у Будви икада, добити од грађана јасну поруку. Ипак, ситуација је озбиљна. ДПС користи притиске и уцјене. Зато је важно да слободни грађани Будве у великом броју изађу на биралишта и пошаљу нелегитимну власт заувијек у прошлост.

Коалиција „За будућност Будве“ поносна је на урађено у протеклом периоду. За три године вратили смо 38 милиона еура дуга ДПС власти и за то вријеме смо: поправили и изградили 45 километара саобраћајница и урадили два кружна тока, обезбиједили бесплатне уџбенике за све основце, донијели одлуку о накнади за свако новорођенче у Будви у висини од 300 еура, направили дјечја игралишта и теретане на отвореном, отворили и опремили Дневни центар за дјецу са сметњама у развоју, обезбиједили бесплатан превоз за ђаке и пензионере, направили супер сениор картице за пензионере, ријешили кризна чворишта за атмосферске воде у Будви, на Јазу и у Пржном, повећали безбједност у саобраћају постављањем нових семафора и пасареле у Рафаиловићима, остварили буџетски суфицит у 2019. години, установе културе, спортске клубове извадили из дугова и поставили их на ноге… и још много других пројеката које смо започели… За све то вријеме нисмо задужили општину ни један једини цент.

Показали смо да новцем грађана умијемо да управљамо одговорно и часно. Све што смо урадили, урадили смо уз подршку грађана Будве и у њиховом интересу. Јер бити власт за нас значи бити поштен и частан сервис свих грађана. У времену кризе вируса корона, након једне од најгорих сезона у посљедњем вијеку, требаће нам још више снаге, вјештина и солидарности да сачувамо најврједнији ресурс који имамо – људе и њихово право на минималан квалитет живота.

Будва је била примјер девастације простора, симбол корупције и крађе. Почели смо са моралним, инфраструктурним и економским препородом европске, медитеранске Будве. Моћни камион је опет кренуо магистралом развоја и обнове. Уз вашу помоћ, наставићемо тамо гдје смо стали већ 31. августа. Домаћински, поштено, одговорно! Зато вас позивамо да изађете на биралишта и заокружите број 6. За побједничку коалицију – Марко Бато Царевић – За будућност Будве!

Оставите Коментар