Поштовани господине Курти,

Дуго сам био киван на прошлу власт Ваше и моје тадашње и садашње државе што вас је аболирала заједно са стотинама других терориста.

Тек сада, по последњим Вашим потезима, видим да сам се огрешио о њих и да сте преваспитани у Нишу баш како треба.

Само уредно преваспитан и вешто постављен човек може у екстремну и великоалбанску Владу довести Раду Трајковић која је као министарка говорила:

„Када Шиптари ухвате неког Србина, ми треба да ухватимо неког важног Шиптара. Али, не оне будале ретардиране и лудаке што се крију по шумама, него оне политичке што их воде“

„Шта чекате, бре, ухватите оног прасца Ветона и држите га док не пусте наше“

Само преваспитан човек на челу Владе којој ни пертле не вире из НАТО-а и Запада од којег у потпуности зависи за саветницу може узети жену која је говорила:

„Ми ћемо војну интервенцију искористити да се обрачунамо са албанским терористима, разним хелсиншким одборима, конгресменима, независним медијима, београдским круговима и знаним и незнаним шпијунима“.

Само преваспитан човек може намерно да обмане албанске екстремисте, разједини политичку сцену, извара Брисел и уништи кредибилитет Приштине лажима, обманама и насиљем.

Због свега што радите за отаџбину, а поготово што сте именовањем Шешељеве министарке за саветницу уринирали по свима који су и примирисали злочиначкој ОВК, дугујем вам велику захвалност. Вама и командирима из КЗ Ниш.

Кад будете при времену,
Јавите се на 0628146228
Да се заједно исмејемо како ложиш екстремисте.

Све најбоље,
Аљбине брате,
Томо Ловрековић

Оставите Коментар