Kако је Ваљево решило вишедеценијске пројекте – школу која се зидала 20 година, започело реконструкцију Дома здравља, у који је до сада уложено 200 милиона динара, започело изградњу потпуно нове градске улице, довело највећу домаћу инвестицију у Србији, асфалтирало путеве у сваком селу и у сваком делу града.

Градоначелник Ваљева др Слободан Гвозденовић у ексклузивном интервјуу за Инфо 24 показује како је испунио обећање да ће у 2019. години Ваљево бити велико градилиште и обећава да ће у 2020. години бити испуњен сан генерација Ваљеваца, да се брзом саобраћајницом до Беоргада стигне за 45 минута!

Долазак гасовода и смањење загађења, сателитско снимање губитака воде, нове фабрике, инфраструктурно уређење града и села, чистоћа града, решавање проблема паркирања, унапређење туризма на Дивчибарама и Бранковини, део су амбициозних планова града Ваљева у наредној години!

Погледајте како данас функционише један од три града који имају најбоље буџете у Србији, град који је у врху Србије по давањима за социјалну заштиту у емисији Градске теме Ваљева!

Среда од 21 х на ТВ Студио Б, ТВ Kлик и ТВ Инфо 24!

Оставите Коментар