Сергеј Трифуновић наставља са провокацијама на друштвеним мрежама и не престаје да вређа људе чије се мишљење разликује од његовог, а ни људе који износе чињенице
Наиме, Трифуновић је на Твитеру поставио линк текста у коме су изнесене оптужбе на рачун посланика СНС Марка Парезановића. На тај његов пост одговорио је композитор и директор Центра београдских фестивала Дамир Хандановић речима: „Трифке…пссст“ уз текст да је Ного претио смрћу председнику Србије Александру Вучићу и премијерки Ани Брнабић.

Трифуновића је овај одговор видно изнервирао, па је због тога што је остао без аргумената на простачки начин почео да вређа Хандановића.

“Молим те своје педерско смеће у својој педерској секти у којој је сав шљам нашао своје уточиште. Или код терапеута. А онда у заборав. Чишћење ДНK”, написао је Трифуновић, на шта је Хандановић одговорио да му је само скренуо пажњу да Савез за Србију свакодневно некоме прети.

“Ухватила те криза? Дај молим те без таквог изражавања. Само сам ти скренуо пажњу да је савез тај који свакодневно прети и који је опустошио земљу до 2012. Стручњаци су за оффсхоре компаније, а не знају где је Скупштина. Мада све то већ добро знаш”, написао је Хандановић.

Подсетимо, ово није први пут да Трифуновић на бруталан начин вређа политичке неистомишљенике, као и то да када остане без аргумената прелази на простачке изразе, а само у циљу како би неког увредио.