Глумцу Сергеју Трифуновићу, Мостарцу с београдском адресом, који се већ неколико дана налази на одмору у родном граду непознате особе су, највероватније, током претходне ноћи демолирале аутомобил који се налазио на паркингу у улици Бискупа Буцоњића у насељу Ватикан.

  • Дошао сам у свој Мостар и ево неко је то вандализовао, исекао ми гуму, разбио шајбу и поцепао кров ножем. Ово су вероватно навијачи Зрињског или ко зна шта је у питању. Мислим да екипа прекопута у кафићу зна, али то ти је Мостар у 21.веку. Једино што могу да претпоставим, јер, ауто је био паркриран више пута и раније на овом паркингу и београдске таблице никога нису иритирале, да је ово вероватно на релацији Вележ-Зрињски, неки успаљени млади мозак – рекао је Трифуновић.

Упитан шта даље одговорио је: „Ништа, мењати гуму, тражити шајбу“.

Трифуновић, иначе од среде борави код породице Ђулиман, чија кућа се налази у близини паркинга. Уништени аутомобил SAAB данас је око 13 сати прва уочила Алма Морић Ђулиман.

  • Мислим да нико од сриједе и није уочио да је то његов аутомобил, тек јучер послеподне док смо шетали и сигурна сам да је неко нешто видио, али нико неће ништа да каже. Није уреду овако понашати се према било којем грађанину овог града, а не према некоме ко нам дође у госте. Мислим да је ово атак на његову личност и да нема везе с београдским таблама – рекла је она.

Увиђај су на лицу места обавили припадници Полицијске управе Мостар.

Оставите Коментар