Таман када се учинило да свеукупна ситуација у Фудбалском клубу Војводина иде у добром смеру, поткрепљена добрим резултатима и игром, ипак саопштење које су данас издали навијачи Старе даме говори сасвим другачије.

Наиме по њима ствари нефункционишу још од јула месеца када је дотадашњи председник клуба Војислав Гајић поднео неопозиву оставку на ту функцију.

У саопштењу се упозорава да по Статуту клуба, нова Изборна скупштина морала је бити заказана у року од осам дана, од дана подношења оставке председника Управног одбора, а на којој би било изабрано ново руководство.

„У тренутној ситуацији, ми Уједињени навијачи Војводине, изражавамо забринутост за опште стање у клубу, и сматрамо да не може бити континуираних спортских резултата без адекватних кадровских решења на руководећим позицијама у клубу“ стоји у саопштењу.

У самом закључку Новосађани су апеловали на целокупну спортску јавност да схвате озбиљност ситуације у којој се нашла ФК Војводина, и да се укључе у решавање исте. Такође, они су још једном позвали председника Скупштине да испоштује Статут клуба и закаже нову Изборну скупштину у најкраћем могућем року.

Својевремено на овај проблем указивао је тренер Ненад Лалатовић.

Оставите Коментар