Ватерполо џин Душан Мандић показао је да и његово велико спортско срце није лако поднело резултатске и емотивне ломове који су се дешавали у токијском базену током полуфиналног меча са Шпанијом.

Леворуки стрелац са сузама у очима изашао је у пред камеру РТС и рекао оно што му је лежало на срцу:

  • Има бога! Показали смо да смо најјачи! Србија је најјача! Јачи и од противника, од свих неправди и судија. Има бога – узвикнуо је Мандић.

Ова победа над Шпанцима дошла је после пет пораза од истог ривала, од којих је последњи забележен у групи на отварању такмичења у Токију.

Златна генерација “делфина” у којој су поједини чланови најавили своје повлачење из репрезентације након ОИ, није могла да изабере лепши начин за силазак са велике сцене.

Српски ватерполисти браниће злато из Рија 2016. године против селекције Грчке. Меч је на програму у недељу у 09.30 часова по нашем времену.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

2 KОМЕНТАРА

  1. Браво цареви тако се игра. А већ како је почела утакмица са чудним одлукама судија наговештавали је да ће ово бити једна од највећих судијских крађа у историји спорта.Шта је та Румунија дала ватерполу па да има свог судију у 1/2 ОИ?? Ја сам мишљења да је и кад смо победили боље било да је неко од наших тренера или мање важних играча претукао овог Циганина румунског.Чисто да се зна ко је ко

Оставите Коментар