Од како је уведено ванредно стање, Српска Десница упозорава на злоупотребе друштвених мрежа, и захтевали смо од надлежних државних институција, не само да реагују привођењем, већ да по хитном поступку процесуирају у складу са законом и да исти буду кажњени, уколико постоје основни докази за кривицу.
Интернет је преплављен разним „добронамерним“ упозорењима, које у широј јавности изазивају панику и страх, те имамо дужност да укажемо да су особе које дистрибуирају те исте поруке по друштвеним мрежама само марионете у рукама страних служби, које пласирају тај материјал са јединим циљем – дестабилизација Републике Србије. Налазимо се у времену када не сме да постоји подела на власт и опозицију, у времену када се наша држава бори да сачува људске животе и када се од народа тражи само да се поштују прописана правила.
Коме је у интересу овакав сценарио? Наравно, свим околним земљама, које и иначе користе сва расположива средства да смишљеним активностима, која се најлакше преносе „од уста до уста“, односно „теткина ујна зна жену човека који ради у министарству, и он јој је у поверењу рекао…“ Српска Десница одговорно тврди да се иза порука које свакодневно покушавају да улију страх нашим грађанима, стоје хрватска, бошњачка, шиптарска и црногорска обавештајна служба. Обавештајне службе свих држава које су створене на српској крви, проливеној у ратовима.
И зато молимо наш народ да не наседају на провокације. Позивамо наш народ на саборност и јединство, апелујемо да оставимо по страни наше партијске књижице и уверења. Данас смо потребни Србији, да покажемо одговорно понашање према животима који су драгоцени.
Уколико не покажемо зрелост, коју тренутно више од 80% становништва има, неће нам бити потребни ни ратови ни смртоносни вируси, ако дозволимо да нам медијским манипулацијама којима се служе Н1 и њима слични медији, затрују здраву памет, изношењем спинованих дезинформација.
Ми другу државу осим Србије немамо. И за њу се морамо борити. Покажимо свима који се тренутно финансирају из истог буџета као и наши „суседи“ да ћемо дисциплиновано победити. Не због власти. Не због опозиције. Већ због нас самих и наших породица.

Leave a Reply