На дан наставка преговора у Бриселу и пред сутрашњу одлуку тзв. Скупштине тзв. Косова о специјалном суду за ратне злочине ОВК дешава се убиство Ивановића. Србија, објективно, након овога мора да се повуче из преговора у Бриселу, а онда се тиме даје другој страни аргумент за све акције против српскога народа.

Историја нас ништа није научила: Амери су нас натерали да се повучемо из Венс-Овена 1993. а онда су нас саставили санкцијама! Натерали су нас да се повучемо из З4 у Хрватској, а онда је уследила Олуја. Натерали су нас да се повучемо из Рамбујеа, а онда је уследила агресија. Онај ко је ово урадио жели на исти начин Србији да наштети, да се она повуче из свега, а да се онда њу окриви за некооперативност. А најгоре што су унутрашње пете колоне у Србији, изгледа, једва дочекале ово убиство како би оптужили Београд, као да су срећни због убиства! И сада због тих хорди спремних да пале Београд за интересе Албанаца и Запада, Вучић ако се повуче, биће да је са Харадинајем убио Ивановића, а ако се не повуче показаће слабост пред својим народом што ће се дочекати на нож.

Последњих 30 година нас раде на исту фору и на исту фору нас уништавају, а хорде хијена су спремне да запале Београд, што Албанци и очекују од лудих Срба. Чак и ако су неки Срби ово урадили, одмах морају бити кажњени најстроже да не би долазило до подела међу нама.

Ненад Узелац

--