Друштвене мреже је преплавио снимак Јадранке Барјактаровић, која након срамотног покушаја скупа 6. септембра у Подгорици, неколицини окупљених Милогораца пева, од стране Секуле Дрљевића, за време његовог боравка у „НДХ“ унакажену верзију „Ој свијетла мајска зоро“, читајући притом текст те песме са мобилног телефона, док они у трансу узвикују антисрпске пароле, пише Глас јавности.

Јадранка, која се обогатила захваљујући својим естрадним наступима у Србији, те се винула у новокомпоновани „џет-сет“, је још током јула ове године, у друштву црногорског „бизнисмена“, његовим луксузним БМW џипом напустила Србију и отпутовала прво у Хрватску, а оданде и у родну Црну Гору. Међутим, њена блискост са популацијом која свој „патриотизам“ изражава уз „песме“ Марка Перковића Томпсона и „стихове“ Секуле Дрљевића, испољавајући притом висок степен мржње према српском народу и држави у којој Јадранка већ годинама живи и ради, није последица индоктринације која је настала током тог њеног путовања, већ има далеко дубље корене.

Наиме, Јадранка Барјактаровић, која је према мишљењу многих Беранаца велика срамота како за своју породицу, тако и за њихов град, је још на почетку каријере „старлете“ изградила „присне односе“ са црногорским криминалацима који се баве међународном трговином наркотицима, блиским бившим црногорским властима, међу којима је и Жељко Пејовић из Подгорице, али и са самим перјаницама тог режима, најближим сарадницима црногорског председника Мила Ђукановића, као што је то на пример високопозиционирани припадник МУП Црне Горе и бивши функционер АНБ Душко Голубовић.

После овога, остаје питање какви су Јадранкини планови за будућност и да ли ће своју „каријеру“ после овог наступа наставити у Србији, или ће се преоријентисати на Хрватску, где је далеко шири круг поборника њеног новог музичког правца и идеологије мржње коју је почела да промовише.

Оставите Коментар