Злостављање недужне деце никада није ни престало, а закон жмури за ова нељудска злодела!

Тешко је помислити да заиста постоје институције које иза својих зидина крију монструозну истину о сатанистичким обредима у школама, црквама али и социјалне службе које „сарађују“ са њима.

Убијање беба, злостављање и силовање малолетне деце, терање на језиве обреде и ритуале су само део онога што ћете чути и видеу на дну текста!

Прича о сексуалном злостављању и малтретирању деце у енглеским школама, домовима као и црквама нажалост траје последњих пет деценија.

Више стотина деце било је злостављано у домовима и хранитељским породицама, сазнања су истраге која је спроведена у округу Нотингемшир.

Испливала су разна сведочења када су монстроузни чинови над недужном децом у питању.

  • Почев од немилосрдне бамде која је силовала око 1.000 девојчица у британском граду Телфорду који упркос вишеструким пријавама социјалним службама, нису одговарали за своја злодела.

Kао и прича о стотину деце која су била злостављано у домовима и хранитељским породицама у округу Нотингемшир у Енглеској.

  • Власти у Нотингему и објавиле су да је откривено да су деца доживела физичко злостављање и силовање и да постоји преко 350 пријава од 1960. године.
  • Злостављање од стране свештеника имало је сличности са другим облицима сексуалног злостављања, али главна разлика је била што су покушали да стекну дететово поверење на непристојне и манипулативне начине. Понекад је преступник куповао деци скупе поклоне или користио алкохол да би смањио њихову самоодбрану. За нормализацију сексуалне активности злостављачи су користили непримерен језик и шале са секусалним контекстом.

Слушајуц́и и учец́и из прича преживелих, професионалци који раде на заштити деце, могу да препознају знаке злостављања и пронађу начине како да подрже и заштите жртве, као и стекну поверење преживелих како би их подржали.

САТАНИСТИЧKА ШKОЛА У KОЈОЈ УЧИТЕЉИ ЗАЈЕДНО СА РОДИТЕЉИМА ЗЛОСТАВЉАЈУ ДЕЦУ
Сведочење ове девојчице која до детаља описује њено искуство проведено у школи у Енглеској, за сада непознато име града у којем се ова институција налази, ствара осећај немоћи, беса али и потенцијалну мучнину у стомаку…

„У мојој учионици била су врата која воде до мале просторије у којој се налазила велика количина слаткиша које су давали деци док се се*сају са њима. Дају им да једу слаткиша колико желе да једу док раде секс са њима.“

Сваки учитељ у школи има секс са одређеном групом ученика. Та школа је уствари једна црква и ту убијају бебу, терају нас да пијемо њихову крв, као и да их једемо. Социјалне службе које сарађују са њима ћуте о свему и заташкавају истину о свему што раде.

Газдарица неше школе даје новој деци ли бебама инекције у врат, које се након тога успавају, па нас терају да их ножем режемо… „

Остатак језивог сведочења погледајте у видеу:

--

Leave a Reply