Коначно у Хумској и мало среће. Навијачи Партизана имали су разлога за задовољство после меча са Ницом пошто је њихов тим дошао до бода против фаворизованих Француза, а могли су и до победе да су имали само мало више среће.

Црно-бели су били бољи ривал, па су навијачи аплаузима испратили своје играче, а након меча имали су и занимљиво дозивање са присталицама из Француске, које су испоштовале позив и одушевиле све не само у Хумској већ целој Србији.

Наиме, „гробари“ су на огради имали велики транспарент „Косово је Србија“, а желели су да управо то скандирају са Французима, па је тако Југ повео скандирање Косово, док су Французи узвраћали са „Србија“.

Ово је изазвало аплаузе целог стадиона, а нема сумње да су присталице Нице купиле и остатак Србије због овог свог геста. И од сада омиљени клуб у Француској свих Срба је Ница.

А сви су се прибојавали овог меча због Бриса Татона и немилих сцена када је Партизан играо са Тулузом, а несрећни навијач трагично страдао. Ипак, сада је победио фудбал кога је на претек било у Хумској и сјајна гостопримљивост за навијаче Нице који су се одужили на најлепши начин.

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар