Медојевић је напоменуо да Катнић не поступа ни у једном поступку који води до Ђукановића и њему блиских људи, а посебно је нагласио да се специјални тужилац прогласио ненадлежним за шверц 55 килограма кокаина

Председник Покрета за промене и један од лидера ДФ Небојша Медојевић поново је оптужио главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића да штити браћу Мила и Аца Ђукановић.

Он је казао да Катнић очигледно нема намеру да истражи сумње које воде до врха Демократске партије социјалиста и до браће Ђукановића.

Медојевић је напоменуо да Катнић не поступа ни у једном поступку који води до Ђукановића и њему блиских људи, а посебно је нагласио да се специјални тужилац прогласио ненадлежним за шверц 55 килограма кокаина.

Он је прокоментарисао и саопштење тужилаштва у ком се наводи да је истрага у афери „Коверта“ проширена и на некадашњег градоначелника Подгорице Славољуба Мига Стијеповића.

Све што је тужилаштво покренуло то је по политичког одлуци Мила и Аца Ђукановића, а правно је уобличи Зоран Пажин. У овом случају, очигледно се иде на смањивање штете, јер се човјек из њихових редова понудио као сведок и рекао да је финансирао ДПС. Миго Стијеповић је могао да оптужен да је с тим парама куповао гласове као што сви знамо да јесте, а за прање новца у покушају први пут чујем„, закључио је Медојевић.