Припадници саобраћајне полиције МУП-а Црне Горе у Никшићу на улазима у град отпочели су са појачаним активностима контроле саобраћаја која има за циљ да установи разлоге уласка у тај црногорски град. Ништа овде не би било чудно да се такав ангажман „Милове милиције“ не спроводи по налогу ДПС-ових кадрова, који настоје да установе сва лица која имају двојна документа Црне Горе и Републике Србије.

Пошто им други предизборни манипулативни методи нису пошли за руком, овај пут су претњом са кривичним пријавама покушали да доведу у заблуду бираче који имају пребивалиште у Никшићу, али су због лоше материјалне ситуације морали да трбухом за крухом оду ван родног града, што их је натерала ДПС „камарила“.

Дан пред изборе црногорска полиција на улазу у Никшић зауставља све оне који су се запутили ка овом  граду и свима поставља исто питање: да ли имају двојно држављанство. Наши саговорници тврде да ово питање, као и други покушаји застрашивања кривичним пријавама онима који гласају у Никшићу, а живе ван њега, немају ни правно а ни логично утемељење. Игром случаја у иностранству нема јаке црногорске дијаспоре који воде порекло из Никшића, попут Рожаја, Плава, Гусиња и Тузи, па се Мило уплашио Срба из Никшића који су се због угрожене егзистенције привремено настанили у другим местима, који за Мила Ђукановића нису дијаспора већ „канцерогено ткиво“.

Међутим, не знају господа из ДПС-а да слободан народ Никшића сутра ништа неће моћи да заустави да искажу своју слободну вољу и скину 30 годишњи јарам са врата и ослободе се мафијашке хоботнице која већ годинама црпи крв грађанима попут пијавица и амеба. Поручивао је црногорски председник пред изборе да ће се Срби у Црној Гори након 30.08.2020. године морати навићи на неку нову Црну Гору, међутим и поред озбиљног шамара израженог у народној вољи августа прошле године, исти се није опаметио, већ и сада поручује да ће зауставити све ретроградне идеје великосрпског национализма који му се све више привиђа, због чега ће доживети тотални фијаско. Има ту неке симболике у Никшићу је почело ту ће и да се заврши, само овог пута уз песму „А сад адио“ на сметлиште политичке историје где му је и место.

И да завршимо са поруком Ђукановићу, да је и народ у Никшићу схватио да је Мило бивши у Црној Гори и Никшићу.

Извор: Националист

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар