После рушења и цепања „Зида плача“ пред Скупштином од стране протестаната, на друштвеним мрежама је покренут спин како је за то непочинство одговоран лично Миша Вацић.

Снимци тог догађаја несумњиво отклањају било какву одговорност Мише Вацића за то недело.

Ипак, они који стоје иза протеста су пласирали овај спин о Вацићу као одговорном за уништавање „Зида плача“ да би своју срамоту пребацили на некога ко важи за блиског Вучићу.

После цепања „Зида плача“ овај спин је додатна срамота за организаторе протеста.

У овом спину предњаче Фејсбук странице „Стоп Цензура“, која се наводно бори за истину против спиновања јавности, као и проНАТОвски СЕАС који се залаже за тешњу Српско-Евроатланску сарадњу и промовише Сашу Јанковића:

Нема сумње да су за уништавање „зида плача“ одговорни протестанти „Студенти и омладина“ и организатори протеста.

Ма колико се исти трудили да своју срамоту пребаце на неког другог.
https://www.facebook.com/seasfoundation/posts/987834218018122:0Иако је снимак уништавања „Зида плача“ јасан доказ да „Студенти и омладина“ стоје иза овог недела, друштвеним мрежама са и даље шири спин како је Вацић одговоран.

Гебелсов метод пропаганде организатора протеста је натерао Вацића да јавно демантује нешто што очигледно није ни потебно демантовати:

Када би намере протестаната биле часне не би се служили оваквим подметачинама, што их заправо сврстава у исти кош са политичарима против чије политике се наводно боре.

Извор: vidovdan.org