Новак Ђоковић се није превише оглашавао претходних недеља од када је ситуација са пандемијом коронавируса постала алармантна у целом свету.

Ипак, сада је осетио потребу да се огласи путем друштвених мрежа и упути апел свим људима на кугли земаљској да се придржавају наредби и упутстава надлежних органа како би се смањило ширење и ефекат ове пошасти која односи на стотине живота широм света свакодневно.

И најбољи играч планете је, као и већина људи, послушао апел да сви остану код својих кућа и да што мање излазе вани, па је тако на Инстаграму објавио фотографију своје породице из кућног карантина.

На њој видимо како Јелена учи са децом, Стефаном и Таром. Уз слику је стигла и порука, али и молитва са Острога којом поручује да се моли за све људе овог света у овим тешким и мрачним временима.

– Молим се за ваше здравље и ваше излечење. Нека Бог излечи сваку болест коју имате било физичку, менталну или духовну. Нека вам подари здравље, енергију и срећу данас – гласи порука Ђоковића после које иде написана молитва са Острога:

– Да бисмо добили нешто што никада нисмо имали, морамо учинити нешто што никада нисмо учинили. Kада нам Бог узима нешто што не можемо схватити, он нас не кажњава, већ нам отвара руке да примимо нешто још боље. Божја Воља нас никада неће одвести негде где нас Божја Милост неће заштити. Боже, уђи у моју кућу и одузми све моје бриге и болести, лечи и бдиј надамном и мојом породицом, у божје име. Амин – поручио је српски тенисер.

Оставите Коментар