Милош Биковић послао је снажну поруку младој глумици Биљани Чекић која се прославила улогом у филму „Дара из Јасеновца“.

Талентована девојчица Биљана Чекић, коју смо сви заволели у филму „Дара из Јасеновца“, објавила је на свом Инстаграм профилу видео поруку коју је добила Милоша Биковића.

  • Хвала ти што си ми улепшао дан, годину, живот… Волим те, хвала на свему (и даље не верујем)… – написала је Биљана на свом Инстаграм профилу.

Наиме, Милош Биковић је честитао малој Биљани на успеху који је остварила улогом у филму „Дара из Јасеновца“, те јој је поручио следеће:

  • Драга колегинице Биљана, желео бих да те овим путем поздравим и да ти кажем да ми је жао што данас нисам успео да свратим да се видимо зато што нисам у Београду, и надам се да ћемо се ускоро упознати и видети и срести – рекао је Милош, а затим додао:
  • Друга ствар, желео бих да ти честитам на филму. И трећа ствар, надам се да ћемо се ускоро срести у кадру, јер верујем да ћеш имати успешну глумачку каријеру и да ћемо ускоро негде заиграти заједно. Велики поздрав за тебе – поручио јој је Биковић.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар