Није Милорад Додик јуче само победио израубовану, трулу опозицију која је својим клањањем Бакиру Изетбеговићу и Морин Кормак већ одавно изгубила сваки кредибилитет. Он је заправо победио стране обавештајне службе на челу са највећом и најзлогласнијом међу њима, британском МИ6.

Никада до сада Британци, Амери и остали нису уложили толико свих врста капитала у свргавање “непослушног” српског лидера. Никада до сада нису били толико сигурни да ће му коначно видети леђа, прво њему, а онда и српској полицији и, на крају крајева што и јесте био главни циљ, и самој Републици Српској. Али, ето, и најмоћнији и најлукавији се понекад пређу, па су се тако прешли и опаки западни обавештајци. Миле их је надиграо, и свака му част на томе.

Он је у овом историјском тренутку велики победник, али није највећи. Највећи победник јучерашњих избора је народ Републике Српске, који је схватио да се овде не ради о политичкој судбини једног човека, већ о судбини и опстанку једне државе, настале на крви и муци страдалничке српске нације. Схватили су прекодрински Срби да шачица пропалих, ископромитованих политичара и уличних песничара, под диригентском палицом Сороша и Срђе Поповића, хоће да им руше државу за шаку долара и пар фотеља у Сарајеву. Схватили су и нису дозволили.

Свака част свим поштеним Србима који су јуче стали на браник Републике Српске, без обзира на то подржавају ли или не Милорада Додика. Они су прави победници ових избора и достојни наследници свих оних који су положили животе за нашу Републику!

Јелена Вукоичић