На друштвеним мрежама у Србији појавило се писмо мајке Д.М. из Београда која се обратила једној основној школи поводом прославе тзв. Ноћи вештица.

“Поштовани, поводом ваше сугестије да деца 31.10. у школу донесу реквизите којим би прослављали амерички сатанистички празник “Ноћ вештица”, који директну везу има са нечистим силама и мртвим људима, овим путем вас обавештавам да ја као родитељ не дозвољавам да моје дете буде саучесник у скрнављењу православља и Светог Луке који се истог дана прославља као крсна слава.

Pismo majke osnovnoj školi koja je uvela obaveznu Noć veštica o kome bruji Srbija: “Mi smo Svetosavci, nismo zapadna…

Gepostet von Milosav Zondra Zupljanin am Mittwoch, 30. Oktober 2019

Ово није Америка, ово је Србија. Моје дете нико не сме без моје дозволе да шминка нити облачи у костим вештице па макар ни у шали нити у игри која је понављам духовно опасна по душу деце и свих нас. Уколико ми дете будете казнили због неодобравања прославе вештица – сатане, обратићу се вишим инстанцама и заштитнику грађана.

С поштовањем, мајка Д.М. Београд. +++”

Ово писмо је направило ршум на мрежама иако многи коментаришу да је писано само на Фејсбуку и да никада није упућено иједној школи. Истина или не, али покренуло је многа питања и изазвало бурну расправу…

--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here