После синоћњег инцидента који се догодио на централном градском шеталишту у Новом Саду када је дошло до вербалног конфликта између пролазника са једне и активиста Народне странке са друге стране, а у којем је учествовао и високи функционер Српске деснице Михаило Јањић, данас се тим поводом огласио и лидер ове странке Миша Вацић.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

„Обавештен сам да је синоћ дошло до вербалног сукоба између групе грађана и Јеремићевих чланова у којем је учествовао и наш члан Председништва Михаило Јањић. На снимцима које сам прегледао јасно се види да увреде искључиво долазе од стране чланова Народне странке. Не видим ништа спорно у томе да било који грађанин, па био то и члан Српске деснице, приђе штанду и постави питање. У крајњем није Јањић уништио Нови Сад већ управо Бора Новаковић, који очигледно има страх од питања својих суграђана, а још више своје савести…“ – рекао је Вацић.

Он је такође подсетио и на догађај од пре недељу дана када је у Врбасу Новаковић физички насрнуо на припаднике МУП-а те је том приликом због напада на службено лице приведен у полицијску станицу.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

„Они су насилници, они изазивају нереде, они туку полицајце, видело се пре недељу дана у Врбасу ко су заправо истински насилници. У недостатку аргумената све чешће посежу за агресивношћу. То им нећемо дозволити!“ поручио је председник Српске деснице.