Из Демократске Црне Горе реаговали су на инциденте у Жупи никшићкој и напад лажи-комита на мештане и њихове присталице, међу којима је био и 82-годишњи Бранко Мушикић.

Њихово реаговање на Фејсбуку преносимо интегрално:

„Присталице ДПС-а, које су данас пристигле из цијеле Црне Горе, током своје „мирољубиве“ и „патриотске“ вожње градом, напале су активисту Демократа, Бранка Мушикића, у Жупи, на чијем се имању налази билборд коалиције „Мир је наша нација“.

Наиме, присталице ДПС-а покушале су да сруше билборд који се налази на имању Мушикића, а на шта је он реаговао у покушају да их спријечи у настрајима на његову имовину. Том приликом су Мушикићу упућене најпримитивније увреде након чега су „патриоте“ прешле на гађање Мушикића флашама и каменицама услед чега су настала оштећења на његовој имовини.

Осим тога, присталице ДПС-а су каменовале билборд на којем је фотографија Мома Копривице, носиоца листе коалиције „Мир је наша нација“ а што се може тумачити и као мафијашка порука будући да се у колони „патриота“ налази прегршт безбједносно интереснатних особа. Највише забрињава то што је полиција реаговала тек када је умало дошло до физичког обрачуна а све остало мирно посматрала.

Очигледно је да се мржње, нетолеранције и антицивилизацијских вриједности присталице остатака пораженог режима неће отарасити све док им идоли попут Брана Мићуновића, Зорана Лазовића и остале криминалне булументе слободно шетају Црном Гором.

Због оваквих ствари, и свега онога на шта је „Европска мафија за Никшић“ спремна да учини не би ли ширила страх, 14. марта морамо овјерити побједу од 30. августа како бисмо једном за свагда раскрстили са мафијом и њеним политичким крилом!“, закључили су.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар