Данашње издање дневног листа Политика изашло је без карикатуре Душана Петричића. Док он истиче да престанак објављивања карикатура није ствар његове аутоцензуре, многи сматрају да је прекид сарадње ствар цензуре власти. Погледајте задње три његове карикатуре па процените….

Коракс је пре само месец дана рекао у интервјуу за „Нову економију“ да је хтео да тужи СНС јер су се његове карикатуре нашле на изложби „Нецензурисане лажи“, а нико му није тражио сагласност за радове, али да је одустао јер је схватио да је српско правосуђе никакво.

Фото: Твитер
Фото: Твитер

„Вучић се издире на чланове Владе, а они понизно ћуте. Питам се од ког су материјала прављени кад трпе ту врсту понижења, зарад власти и материјалних и других привилегија.То је оно што садашњу власт чини другачијом од свих претходних.

Фото: Твитер
Фото: Твитер

Ја не мрзим никога, али се гадим толике количине снисходљивости. Он је понизио и себе. Познато је шта мислим о радикалима. Међутим, дубоко сам убеђен да је потпуно неморално да претрчите с једне на другу страну и тврдите да ви заправо никад нисте били с њима, односно да сте годинама били у тешкој заблуди“, рекао је Петричић за Нову економију.

Фото: Твитер
Фото: Твитер

Прочитајте још:   ДАЧИЋ УВЕРЕН: После овог папиног потеза Степинац нема шансе да постане светац!

ЗОРАНА УДАРИЛА НА ШЕШЕЉА: Време простаклука и беде је прошло, нека се погледа у огледало!

УВЕДЕНА СЛУЖБА ОД 6 МЕСЕЦИ: Добровољци у војничкој униформи ће зарађивати 800 евра!

Извор: Опозиционар