Фратар Марио Кнезовић из Посушија је реаговао на филм Дара из Јасеновца. Он је осудио снимљени филм. Радњу у филму је прогласио фикцијом. Фратар је нагласио да филм има за циљ да блати Хрвате, Степинца, часне сестре и Католичку цркву. Закључио је и фра Марио да је српска историја лажна и да је све добро осмишљена пропаганда против њих недужних Хрвата.

Оваквом реакцијом је потврдио само Дучићеве речи: “”Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде!”

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

3 KОМЕНТАРА

  1. Не знам да ли је ико Хрватима одговорио као Јован Дучић (овом изреком која је написана, као и пјесмом: „Сину тисућљетне културе“) и као што им одговор даје и овај филм „Дара из Јасеновца“, али биће још одговора, даће Бог да се истина још више шири, а ова истина дакако да боли, посебно ове идиоте из католичке цркве у Хрватској који живе од мржње према Србима, а Срби су и већини Хрвата лијек и храна за њихово бивствовање, јер кад не би било Срба не знам како би Хрвати живјели, пукли би од муке, јер њихов живот је у надахнућу мржње према Србима и свему што је српско. Мислим наравно на оне Хрвате који су задојени мржњом према Србима.

  2. Нису хрвати криви. Криви смо ми који смо пропустили много прилика нашег страдања од 1914. кад су уништили подриње и мачву, палећи и вешајући жене, децу и старце који су остали код својих домова. А онда је дебил Александар Карађорђевић све им опростио и чак их наградио, па тако плјунуо на све наше жртве. Онда смо као награду добили 1941. и Јасеновац, Јадовно,стару градишку… опет од хрвата а овога пута црвена смрад им је све то опростила и опет на штету Срба који никад до данас нису имали бар мало ПАМЕТНЕ ПОЛИТИЧАРЕ НЕГО ШУСТЕРЕ И БУДАЛЕ које су се правили да то није било. Онда смо по трећи пут у истом веку имали 1990. године и поново страдање јер злочинци нису платили своје злочине и ако им се не врати да то памте са каматом чека нас исто то и у Босни а бога ми и у Србији кад видимо какав шлјам имамо у Београду.

Оставите Коментар