Већ данима бахати појединици, инструирани од стране опозиције, малтретирају грађане Србије и блокирају путеве јер, наводно, протествују због повећања акциза на гориво

Информер
Информер

Бахата банда, коју предводе Драган Ђилас, Вук јеремић, Саша Јанковић и Бошко Обрадовић, под патронатом моћних тајкуна покушавају да изазову хаос у Србији, али сигурно не због акциза, већ због своје очајничке жеље да се по сваку цену докупају власти и наставе да краду народ и државу.

Јер, како другачије објаснити чињеницу да нико од горепоменутих бунџија ни реч није рекао када је почетком 2009. лично Борис Тадић, тадашњи председник Србије, потписао повећање акциза од чак 54%!

Да подсетимо, тог 21. јануара 2009. акцизе на моторни бензин повећене су са 27,50 на чак 42 динара!

printscreen

Али тада није било „спонтаних“ протеста, нити су бахати идиоти блокирали саобраћај по Србији. Вероватно због тога што су тада паре ишле у њихов џеп.

И зашто сада Србија мора да се малтретира због бахатих кретена?! Зашто патријарх мора да стоји сатима у колони? Зашто се мајке с децом кувају у колима на +35? Зашто у колима Хитне помоћи људи умиру док они протествују?

Па, због алаваца на власт какви су Ђилас, Јеремић, Јанковић, Обрадовић и братија.

Памти ово, Србијо!

Извор: informer.rs