Председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић изјавио је данас да лидер Двери Бошко Обрадовић „вулгаризује политику, удружује се и са црним ђаволом само да не би, пре свега себи, признао да је поражен“ на председничким изворима

Танјуг

Наводећи да га Обрадовић свакодневно јавно ниподаштава, Паровић, који је такође био председнички кандидат, истакао је да је поносан што га Обрадовић „не види у свом измишљеном политичком универзуму у коме реално може бити само један и то нико други до самог Обрадовића“.

Паровић напомиње да лидер Двери, позивом да се у РИК-у не гласа за коначне резултате избора, „још једном доказује да суштински презире свакога и гледа само себе“.

– Морам да нагласим да нити један контролор постављен од стране Двери није имао примедбе на ток избора, нити је у било којој форми РИК-у уложио приговор нити жалбу, па се поставља питање од кога је Бошко Обрадовић чуо о изборним нерегуларностима, ако није од његових људи са изборних места – навео је у саопштењу Паровић.

– После избора ја сам достојанствено признао пораз, честитао победнику и са својим тимом извлачим поуке како бих наредни пут могао да будем бољи. Са друге стране, Бошко Обрадовић се после избора понео бахато, примитивно и неодговорно. Он сада вулгаризује политику, удружује се и са црним ђаволом само да не би, пре свега себи, признао да је поражен – истакао је Паровић.

Извор: informer.rs