Некадашњи вођа навијачке групе „Забрањени“ Ненад Алајбеговић Алибег (39) тешко је рањен 21. јуна на Новом Београду, а на друштвеним мрежама сад се појавио наводни снимак сачекуше који су забележиле надзорне камере испред зграде

На снимку се види мушкарац са заштитном маском, за кога се наводи да је Алајбеговић, како храмљући прилази вратима зграде са кесом из продавнице у рукама.

Таман што је позвонио на интерфон почела је пуцњава.

На снимку се не види нападач, а мушкарац одмах пада на земљу и на тај начин избегава кишу метака. Врата зграде се у следећем моменту отварају након чега успева да упузи унутра и сачува живот.

Имао је и срећу да нападач на почетку пуцњаве погоди стуб испред улаза што му је дало времена да легне.

Алибега су иначе непознати нападачи пуцали у ноћи између 21. и 22. јуна испред његове зграде у Улици Народних хероја у Новом Београду. То је иначе био други од четири покушаја убиства бившег вође навијача Партизана од почетка године. Претходно је упуцан у сачекуши 25. јануара, а преживео је и рафал који је испаљен у њега 3. новембра.

ФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

Јула 2010. године је такође преживео сачекушу док је излазио из своје зграде у Улици Народних хероја.

Алајбеговић је иначе дуго био један од вођа навијачке групе „Забрањени“. Одавно је познат полицији и иза себе има велики број кривичних пријава. Наводно је већ са 16 година осуђен први пут као малолетник и послат у Васпитно-поправни дом у Kрушевцу. Био је чак осумњичен и за убиство.

Оставите Коментар