Поводом лажи и гнусних оптужби које ових дана пристижу на рачун председника Србије коме је једини циљ сузбијање криминала у Србији огласио се и народни посланик у Народној скупштини Лав Пајкић.

Његову изјаву SrbijaDanas.com преноси у целости:

  • Драган Ђилас преко својих гебелсковских медија не само да огавним лажима и неистином покушава да наруши углед председника Александра Вучића и његове породице, него на својеврстан начин тежи да изазивањем панике и нереда насилно преузме власт у Србији.

За разлику од храбрости и моћи коју је председник Вучић показао обрачунавајући се и хапсећи најокорелије криминалце у Европи, клан Вељка Беливука, Драган Ђилас показао је храброст и моћ да данас буде заштитник ових кољача и касапина.

На једној страни су безкомпромисна борба против мафије, криминалци иза решетака, сигурнија будућност за нашу децу, економски просперитет… Док су на другој рачуни на Маурицијусу, луксембуршка телевизија, скупоцена кола, Веља Невоља, пропала политичка платформа која народ води у амбис и провалију…

Свесни су тога грађани Србије и зато знају да цене праве вредности, што су и показали претходних година.

Пуна и безрезервна подршка председнику Александру Вучићу до коначне победе, јер предаја никада није била опција! – речи су Лава Пајкића.

Оставите Коментар