Бићете изненађени када видите ко убио тог господина Kићу. Видећете ускоро. Ми оперативно знамо ко је убио Kићу. Сазнаће то и јавност, само да ми прикупимо довољно доказа – рекао је председник Србије Александар Вучић данас о ликвидацији Љубомира Kиће Марковића (39), вође навијачке групе „Алкатраз“ који је ликвидиран 2. новембра 2019. године насред улице и пред бројним сведоцима у Улици Грчића Миленка у Београду.

Марковићу је убица пришао с леђа када је са пријатељима изашао из балона за фудбал. Марковић се дао у бег, међутим убица га је изрешетао насред улице, а онда када је пао на земљу на бензинској пумпи убица му је пришао и оверио. За његово убиство нико није одговарао, а председник Србије, Александар Вучић рекао је данас да ће бити изненађење када јавност сазна ко је убица.

  • Биће изненађење да видите ко је убио тог господина Kићу, не могу да се сетим сада, извињавам се породици. Ми то оперативно знамо, остало је да се прикупе докази. Знамо и ко је изтвршилац и ко је налогодавац. Интересантно је како то све иде и изгледа – рекао је Вучић.

Ликвидацију Љубомира Марковића снимиле су сигурносне камере, али убица још није ухапшен.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар