Ватерполисти Црвене звезде нападнути су у кафићу у Сплиту, а један од њих је скочио у море како би се спасио.

Сплитска полиција је нешто после поднева добила дојаву да је на Риви нападнут мушкарац. Добио је неколико удараца, понуђена му је медицинска помоћ, али је одбио. Полиција трага за петорицом!

Због овог незамисливог скандала, ВK Црвена звезда неће играти меч против Морнара у 13. колу Триглав регионалне лиге, већ је одмах после инцидента кренула аутобусом пут Београда.

Ватерполсити Црвене звезде Душан Васић, Милош Максимовић и Александро Kраљ седели су у кафицу у Сплиту када су их напали хулигани. Нападнути играчи су се дали у бег, а голман Александро Kраљ је скочио у море како би се спасио батина! Ватерполисти су нападнути јер су носили обележја Црвене звезде!

Четворица младића у мајицама Црвене звезде сели су у суботу у кафић на сплитској Риви. Није дуго прошло док их нису напали други младићи. Звездаши су се дали у бег, а један је спас пронашао скоком у море.

„Примили смо дојаву, по изласку на место догађаја нисмо затекли нападаче, а момка који је скочио у море смо превезли до хотела да се пресвуче и у току је разговор у којем ћемо утврдити детаље“, поручили су из сплитске полиције и додали како је младић одбио лекарску помоћ.