Мој „пријатељ“ Небојша Зеленовић, градоначелник Шапца није се појавио на заказаном рочишту пред судским Већем Вишег суда у Шапцу. Иако уредно обавештен, он је изненада отишао у некакву посету „братском“ граду Високо у муслиманској Федерацији, суседу наше Републике Српске. Наиме, реч је о одлуци Апелационог суда по жалби самог Зеленовића, јер је у другостепеној пресуди Вишег суда проглашен кривим за ненаменски потрошени новац из буџета града Шапца у износу од око 5 милиона евра.

Није ми јасно где су сада сви они медији који су мене проглашавали за „агресивног клерофашисту“ који политички грубо насрће на „преподобног“ Небојшу? Нема их нигде, али то је потпуно разумљиво за антисрпске медије којима је истина исто што и количина новца који примају како би блатили српске националне организације и њихове лидере!

Читам у медијима како су гостољубиви Бошњаци – муслимани одвели Зеленовића у једини православни храм у Високом и тиме себе приказали као „толерантне“. Зеленовићу, као православном Србину и представнику српског града Шапца, могла се прикључити и Милица Заветница која га је безвезно бранила од мог „прогона“, срамно етикетирајући Српску Десницу као „хрватску десницу“ у недавној емисији на ТВ Пинк и тако се разоткрила у очима српских националиста.

Користим ову прилику да ми медијски спин – мајстори и остали протагонисти ове бучне хајке бар упуте јавно извињење због лажи које су износили о мени када сам говорио истину о Зеленовићевим марифетлуцима у привреди и политици. Ако неће, баш ме брига и за њих и за Зеленовића и за посете федерацијским махалама!

Српска Десница и ја настављамо даље. Последњу реч даће правосудни систем Србије и изборна воља грађана Шапца и Србије у наредном периоду! Путуј Зелени и метни беретку боје презимена, селами те Вацић и Српска Десница.

Србија је вечна док су јој деца верна!

Advertisements
--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here