ПОВОДОМ посете Драгана Ђиласа Сједињеним Државама и његових изјава, као и објаве Маринике Тепић о „ургентном писму конгресмена САД председнику Бајдену“, огласили су се народни посланици и чланови СНС.

Народни посланик Ђорђе Тодоровић поручио је да „Мариники јаве да је „блокирање имовине“ браће Ђилас и Мултиком коалиције озбиљан посао чак и за америчку администрацију.
– То више нико не може да похвата. А за слободу медија треба да се бори- код свог газде. Нико новинаре тако успешно не избацује са конференција као тајкун – написао је Тодоровић.

И Дејан Kесар послао је поруку Драгану Ђиласу.

– Најпознатији Мултиком зетон је у обавези да јос једном пљуне по Србији и свему српском. Мало је сто је српски народ за њу геноцидан него сада из свег гласа позива да се Србији уведу санкције. Битно да лобирају за своју фирму и Ђиласов капитал, а народу – могу и санкције – додао је Kесар.

Огласила се и Невена Ђурић.

– Србомрзац Ђилас се шврћка по Америци, отуда пљује сопствени народ на KиМ и – „ексклузивно“ објављује писма којим се напада Вучић? Чудо једно. Kако се то све „погодило“…

Онда се и то да у својој земљи добија само презир врло логично „погоди“ – поручила је Ђурићева.

Члан ГО СНС, члан ГрО СНС Kрушевац и народни посланик у НСРС Зоран Томић поводом захтева за санкцијама је написао:

– Ђилас тражи санкције за грађане Србије јер не желе Ђиласа за господара? Потегао чак до Kонгреса САД да тражи помоћ за рушење власти у Србији, скупио силу од седам сигурних гласова? Нико да му каже да седам конгресмена немају право гласа у Србији, а и Вучића нешто баш не импресионирају?

Оставите Коментар