Шминкерки Јелени Маћић, која би неистомишљенике да веша по бандерама, и новинару БИРН и миљенику страних фондација Слободану Георгиеву, не смета само легално изабрана власт у Србији, већ и Српска православна црква, па су се, ни мање ни више, него на највећи хришчански празник Васкрс окомили на њу и патријарха Иринеја!

Без обзира што њене бизарне објаве на Твитеру више мало кога у Србији могу да изненаде, Маћићка се потрудила да надмаши себе.

Она је на Васкрс, вређајући на тај начин све вернике, али и све пристојне људе, објавила фотомонтажу на којој се највулгарније руга патријарху Иринеју и свештенству СПЦ.

pic.twitter.com/Jc6XKTkWv2 — Jelena Maćić (@j_macic) April 16, 2017

Ништа бољи од ње није ни новинар БИРН Слободан Георгиев, који је без трунке стида на највећи хришћански празник, о поглавару Српске православне цркве на Твитеру написао ово:

– Овај Иринеј… О Боже, сачувај га од глупости његове… И умањи штету коју производи својим лупетањима…

Zoran Sinko/Tviter

Човека који прима дебеле паре од донација из иностранства и позива на уличне протесте у Србији нико не тера да воли патријарха, али вређати поглавара СПЦ и то на највећи хришћански празник Васкрс је у најмању руку срамота.

Извор: informer.rs