Распад такозваних „грађанских протеста“, за које је већ несумњиво утврђено да су чисто политички, доживљава колапс из суботе у суботу, а због тога су сада лидери Ђиласовог, Јеремићевог и Бошковог СзС нашли „кривца“ и брутално напали вођу протеста, глумца Бранислава Трифуновића! И то само зато што је рекао да опозиција ни о чему другом не прича осим о Вучићу и да би зато били извиждани!

Фото: Printscreen
Фото: Printscreen

Савез за Србију је преко Владимира Гајича јутрос поручио Браниславу Трифуновићу: „Хоћемо на камиону да говоре наши лидери, немој више да нам причаш да би нас неко извиждао!“

– Ево фер предлог…јел може неко из опозиције да представи програм са „твог“ камиона? За почетак?! Да одмах проверимо и око звиждања! – написао је Гајић.

А сличну поруку послао је Трифуновићу и функционер Демократске странке Балша Божовић:

– После уништавања Саше Јанковића екипа наставља са ниподаштавањем опозиције. Где да било ко чује опозицију било где мајсторе? – упитао је жути Балша који очигледно мисли да је и њему место на камиону.

Грађанска окупљања у Београду, које организује глумац Бранислав Трифуновић очигледно највише сметају лидерима Савеза За Србију, јер желе да буду главне звезде и сметају им сталне критике да би били извиждани ако покушају да говоре на њима.

Тако се огласио и члан Главног одбора Демократске странке из Лесковца Иван Крстић Крцко, који је такође закукао на твитеру:

loading...