1. Као што и сами знате, пуну деценију трају напори да се Балканско полуострво стави под контролу неких западних Сила. Велики део тог посла је обављен успостављањем марионетских Влада у неким земљама, претварањем тих земаља у земље ограниченог суверенитета, или земље лишене сваког суверенитета. Због нашег отпора таквој судбини за нашу земљу, ми смо били изложени свим притисцима којима у савременом свету људи могу бити изложени. Број и интензитет тих притисака умножавао се како је време пролазило.

2. Та групација се на овим Изборима појавила као Демократска опозиција Србије. Њен стварни Шеф није њихов кандидат за Председника државе. Њихов дугогодишњи Шеф је Председник Демократске странке и сарадник војне Алијансе која је ратовала против наше земље. Он своју сарадњу са том Алијансом није могао ни да сакрије. Уосталом, читавој нашој Јавности је познат његов апел НАТО-у, да се Србија бомбардује онолико недеља колико је неопходно да би се њен отпор сломио.

3. Успостављањем власти коју подржава, односно коју инсталира заједница земаља окупљених у НАТО Алијанси, Југославија би неизбежно постала земља чија би се територија брзо распарчала. У склопу те политике распарчавања Југославије, Косово би била прва жртва. Његов садашњи статус би се прогласио за легалан и дефинитиван. То је први део Србије са којим би она морала да се опрости, не изражавајући, при том, чак ни наду да ће јој тај део њене земље једном моћи да буде враћен.

4. Што се тиче Црне Горе, њена судбина би била препуштена Мафији, чија би правила игре Грађани требало добро да знају. Свака недисциплина, а поготово свако противљење интересима Мафије, ставља вас на листу за одстрел која искључује право на свако помиловање.

5. Све земље које су се нашле у статусу ограниченог суверенитета, са Владама под утицајем страних Сила, вртоглавом брзином су постојале сиромашне. И то на начин који искључује наду у праведније и хуманије социјалне односе. Велика подела на већину сиромашних и мањину богатих – то је слика Источне Европе већ неколико година, и њу сви можемо да видимо. Та слика не би мимоишла ни нас. И ми бисмо, под командом и контролом Власника наше земље, брзо стекли огромну већину веома сиромашних, чија је перспектива да из тог сиромаштва изађу веома неизвесна и далека. Мањина богатих била би састављена од шверцерске мањине, којој би било допуштено да буде богата само под условом да буде у сваком погледу лојална Команди која одлучује о судбини њихове земље. Јавна и друштвена својина брзо би се трансформисале у приватну, али власници те својине, из досадашњег искуства наших суседа, по правилу били би Странци. Мали изузеци били би искључиво они, који би право на власништво куповали лојалношћу и покорношћу измештену из сфере елементарног, и националног и људског достојанства.

6. Манифестовање воље допуштено је само у виду фарсе, испољавају га само Скутоноше страних Газда. А њихова симулација слободе воље, служи као покриће Окупатору да је успоставио Демократију, у чије име је запосео и територију туђе земље.

7. Сматрао сам као своју дужност да упозорим Грађане наше земље, на последице активности које финансирају и подржавају Владе НАТО Алијансе. Грађани могу да ми верују, а и не морају да ми верују. Моја је жеља да се у моја упозорења не увере касно, да се не увере тек онда када буде тешко да се исправе грешке које су грађани у својој наивности, површности или заблуди сами учинили. Па ће се те грешке тешко отклањати, а неке можда неће моћи никада да се отклоне.

Србислав Миљковић

Оставите Коментар