Певачица Милица Павловић направила је пре неколико дана прославу поводом свог 30. рођендана, а забаву је уприличила на Калемегданској тврђави.

Организатори прославе су том приликом на кули, костурници бранилаца Београда, окачили њен картонски портрет у природној величини на којем је певачица у доњем вешу.

Поводом ове прославе реаговао је велики број људи на друштвеним мрежама критикујући чињеницу да „слави у гаћама и скрнави споменик“, а сада је реаговало и ЈП Београдска тврђава.

Из ЈП Београдска тврђава „сматрају да је прослава рођендана организована на потпуно непримерен начин, као и да ће покренути све мере надлежности“.

„Поводом медијских натписа о непримереној прослави рођендана на Београдској тврђави, наше предузеће жели да истакне да нисмо дали дозволу за одржавање овог догађаја. Сматрамо да је прослава рођендана организована на потпуно непримерен начин. Догађај је организовао један од наших закупаца – ресторан Калемегданска тераса. Закупац нас није обавестио о томе какав догађај су организовали и свака одговорност за оно што се догодило је на ресторану Калемегданска тераса. Поводом овог случаја, ЈП Београдска тврђава покренуће мере из своје надлежности“, стоји у саопштењу ЈП Београдска тврђава.

Међу првима који су осудили овај случај су Милица Ђурђевић из Српске странке Заветници и председник Српске Деснице Миша Вацић.

Прослава Миличиног рођендана организована је на Јакшићевој кули на Калемегдану, где се налази костурница бранилаца Београда. Певачица је у склопу рођендана имала и пена парти.

Оставите Коментар