Коло жена Српске Деснице, након нарученог политичког напада „Иницијативе жена Србије“ за забрану плаката нашег председника Мише Вацића поставља легитимно питање: Којим женама и којим то грађанима Србије може да смета враћање породичних вредности где децу васпитавају мајка и отац? Коме смета наша иницијатива за повећање наталитета, коме смета очување брака као заједнице мушкарца и жене и коме смета очување српског националног идентитета и залагање за здраву и стабилну државу која се темељи на традиционалним вредностима? Који су то грађани узнемирени и чему хистерични револт?
Узнемирени могу да буду само другосрбијанци, они малобројни лицемери и улични букачи који се својим поступцима залажу за потпуно уништење свега што има префикс српски. Они који промовишу либералне „вредности“ и који се слободно боре за разноразна накарадна антиприродна парадирања. Такви мисле да је наша борба нелегална или чак за забрану и јавну осуду. Жене из Српске деснице не могу се отети горком утиску да би неовисне чимбенице тзв. Иницијативе жена поздравиле билборде на свим београдским солитерима који би промовисали противприродни блуд наручен и дебело плаћен из бројних антисрпских фондација.

Коло жена Српске Деснице недвосмислено и јединствено стоји уз свог председника Мишу Вацића, супротстављајући се најоштрије којекаквим Иницијативама које су претходних година показале да су ништа друго него филијале прозападних организација које се темеље на уништавању опстанка традиционалне породице а тиме и стварној еманципацији српских жена као стубова здраве друштвене заједнице.
Српски патриотски блок на челу са Мишом Вацићем и Српском Десницом почиње да гради из темеља бољу и светлију будућност за све грађане државе Србије и у том послу имаће подршку најшире здраве популације!
Подсећамо да се Српска Десница залаже за права трудница и породиља, да се боримо за што квалитетније услове живота многодетних породица.
Ако сте због тога узнемирени, онда вам ми ту ништа не можемо, јер смо ми они који будимо и водимо српски народ ка заједничком и праведном циљу! Вама преостаје још доста јалових састанака са сорошевским НВО сектором а нама даљи посао на успешном унапређењу живота свих људи и њихових породица у нашој јединој Отаџбини.

Leave a Reply