Искривљен и једнострано приказан догађај, када су физички нападнути Андреј Вучић, брат председника Србије и Предраг Мали, брат министра Синише Малог у Београду, током одржавања параде, смишљени су са циљем да се дискредитују жртве, али и припадници Војске Србије који су у том тренутку бранили њихове животе, јер је очигледно да су припадници жандармерије тада несумњиво прекришили своја овлашћења – изјавио је Александар Ђурђев, председник Српске лиге (СЛ).

Дакле, поједини тајкунски медији од невиних жртава праве џелате, директно их оптужујући за све што се догодило тог дана, заборављујући да се јасно на видео снимцима видело да су се поменута лица повлачила и да није било ни потребе да се примењује прекомерна сила, као и да је захваљујући службеницима Војске Србије спречено њихово брутално пребијање, или не дај Боже ликвидација – каже Ђурђев.

Питамо се ко ће сутра бити кривац, када жандармерија поново буде користила недозвољену физичку тортуру, јер у таквим ситуацијама углавном страдају невини људи, као што се догодило и патриотској омладини 2008. године, али и новинару Ранку Панићу који је, од последица пребијања, нажалост преминуо – закључује Ђурђев.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар