СЕВЕРНА МИТРОВИЦА – У Северној Митровици су данас нападнута два младића српске националности, који су седели у башти кафића.

Према наводима Kосовске полиције, њих су две непознате особе напале флашама, и упутиле им псовке на албанском језику, преноси Kосово онлајн.

Портпарол Kосовске полиције за регион Север поручник Бранислав Радовић потврдио је да је до напада дошло у башти кафића „Сопрано“, који се налази на главном градском шеталишту.

Он је навео да су младићима С.Р. и М.Р. српске националности пришле две непознате особе које су им се обратиле псовкама на албанском језику и ударале их стакленим флашама по глави.

Радовић је додао да су за сада полицији непознати нападачи побегли у правцу главног моста ка јужном делу града.Он је рекао да је нападнутим младићима указана лекарска помоћ у KБЦ Kосовска Митровица, где су им констатоване лакше телесне повреде.

„С.Р. је од удараца задобио два хематома на челу, а М.Р. хематом и посекотину испод ока“, додао је Радовић. Оближња сигурносна камера јасно је забележила напад.

Оставите Коментар