,,Србија данас треба да буде поносна што има председника који је васпитао сина да буде Србин и православац, макар га то могло коштати живота, као што се и могло десити на данашњи Видовдан када су га на Kосову и Метохији више пута пресретали и малтретирали Kуртијеви терористи “ – изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев поводом изјаве председника Србије Александра Вучића да је његов син данас на путу за Грачаницу био жртва злостављања тзв. Kуртијеве полиције.

  • За разлику од лажне патриотске опозиције која Kосово и Метохију гледа једно на разгледницама и о њему дискутује уз макијато на Врачару, Данило Вучић је показао да је, као некад Милош Обилић, спреман да да свој живот за идеју о слободи и праву да будемо своји на своме и то баш на заветној земљи наших предака. Kурти треба да зна да је таквих момака Србија пуна и да су они гарант да нам Kосово и Метохију нико и никада не може отет – истакао је Ђурђев,
  • Данило је више пута одлазио на прославу дана Републике Српске у Бањалуци, а због чега су га другосрбијански медији прогонили попут звери. Не може ивер далеко да падне од кладе, његови преци су страдали у Другом светском рату само зато што су били Срби и православни, а он је данас показао да се ни под којим условима не би одрекао завета предака – закључио је Ђурђев.

Оставите Коментар