Канцеларија за младе Градске општине Врачар организује трибину „Сви моји путеви воде ка Србији“ на којој ће бити гост аутор истоимене књиге и велики пријатељ српског народа Арно Гујон.

Трибина ће бити одржана у четвртак 28.02.2019. године са почетком од 19 часова у Свечаној сали ГО Врачар, у Његошевој 77.

Арно Гујон, млади Француз, који је одликован највишим признањима за свој хуманитарни рад и љубав коју исказује према нашем народу, а посебно Косову и Метохији, поделиће са младима са Врачара и Београда своју животну причу, изазове са којима се сусретао, као и подсетити на оне врлине које увек морамо баштинити.

Сви млади са Врачара који се пријаве путем линка кзмврацар.рс/бесплатнакњига/ добиће бесплатно Гујонову нову књигу, која сведочи о драми српског народа на Косову и Метохији.

Аутор описује Србију онакву какву је види странац који је сопствену судбину повезао са судбином Срба, тако што се, из љубави према овој земљи, са супругом Иваном настанио у Београду. „Сви моји путеви воде ка Србији“ – истовремено је и морални став Арноа Гујона, дирљив исказ вере у хумане вредности и доброту, сведочанство о решености да се у време великих искушења буде на страни невиних страдалника.

Арно Гујон Француз, који је одликован највишим признањима за свој хуманитарни рад и љубав коју исказује према нашем народу, један је од највећих младих хуманитараца.