Председник Српске деснице Миша Васић измирио је комплетан дуг за струју, непосредно пре искључења исте, Србислави Грандић, мајци страдалог полицајца-хероја Владимира који је изгубио живот у јурњави са разбојницима, као и супрузи покојног Николе који је такође убијен у униформи.

Овај племенити гест догодио се само неколико дана пошто је Вацић прокоментарисао случај трагичног самоубиства због дуга за струју оца вишечлане породице, који је потресао Србију, рекавши на друштвеним мрежама како Срби не смеју да губе главу због тога, а ко има сличан проблем, нек се јави њему.

– Искрено, чула сам за то и ступила у контакт са Вацићем, убеђена да је реч о дневнополитичкој демагогији. Није постојао ни секунд преговора, пошто је упознат са мојим случајем, већ је одмах кренуо у решавање проблема. Посебно ме је погодила чињеница да Вацић, иако води озбиљну странку, не живи тајкунски. Била сам му у кући, видела да је то дом као и мој, па по мене је дошао колима које су исто годиште као она која вози мој други син! – каже Србислава Грандић за наш портал.

Вацић је истакао да ово није чин за разметање или личну и политичку промоцију, већ људска и витешка обавеза сваког од нас и подсетио да су слому породице Грандић, као и многих других породица, кумовали жути лидери, који се данас представљају као заштитници.

– Нико од њих се није удостојио да помогне како треба породици Грандић након погибије Владимира, већ су је оставили у дуговима и стискали преко жутих банака, али су сви били да се сликају на гробљу и од тога праве маркетинг. Ту је разлика између њих и мене, мени позирање не треба – каже Вацић.

НАЦИОНАЛИСТ.РС

--