Апокалиптични сценарио који живимо у последње време можда се неће завршити 2022. године, баш напротив.

У наставку следи пет застрашујућих Нострадамусових предвиђања за 2022.

Најпознатији видовњак свих времена, Нострадамус, предвидео је разне недаће за годину која тек треба да почне. „Велике крваве несреће и глад“, почиње страница посвећена следећој години.

Предсказања се налазе у књизи „Пророчанства“, написаној 1555. године. Пророчанства сежу до 3797. године, па стога проналазимо и за годину у коју ћемо ући за само два седмице.

Ово су 5 Нострадамусових пророчанстава за 2022. годину:

  1. Kлиматски рат (предвиђања 2022.)

Према речима Нострадамуса, свет ће се суочити са великим климатским ратом 2022. године.

Највероватнији сценарио јесте да ће једна земља остати без ресурса и да ће кренути у напад на другу како би омогућила егзистенцију својим грађанима.

Видовњак је предвидео да ће следеће године многи основни ресурси бити ограничени на већем делу планете Земље.

   2. Миграције

„Велике крваве несреће и глад, седам прелазака преко мора, заточеништво и смрт“, тако почиње једно предсказање Нострадамуса које одговара 2022. години.

Стручњаци тумаче ове стихове као предвиђање периода глади који ће уследити следеће године због оружаних сукоба. То ће изазвати велике миграције. Седам пута ће они који беже од ратова прећи мора, а они који не умру биће затворени.

  3. Пад Европске уније

„Свети храмови римског доба, одбациће темеље свог темеља“.

Једно од Нострадамусових најзабрињавајућих пророчанстава за 2022. је пад ЕУ. Неки стручњаци верују да је Брегзит могао бити само почетак њеног краја, који би се завршио колапсом 2022. године.

  4. Смрт великог вође

„Изненадна смрт великог вође, поставиће другог у његово краљевство“ – Нострадамус алудира на смрт великог политичког лидера 2022.

На основу овог пророчанства, већ постоје они који разматрају ко би то могао да буде: Kим-Јонг Ун, лидер Северне Kореје, могао би да буде жртва несреће.

  5. Опсада великог града

„Око Великог града биће пуно војника и биће смештени у пољима и предграђима“.

Делови текста у којима најпознатији видовњак свих времена предосећа опсаду великог европског града, а који би могао бити Лондон, или Париз.

Не говори ништа о узроцима који би могли да доведу до ове ситуације, али то може бити последица терористичког напада.

Да ли је Нострадамус био у праву за 2021?

Нострадамусова предвиђања за 2022. делују застрашујуће. Да бисмо знали да ли ће се заиста десити, мораћемо да се стрпимо, али за почетак треба да видимо да ли се оно што је предвидео за 2021. испунило или не.

Оставите Коментар