Градски одбор СНС у Шапцу најоштрије је осудио позиве на физичке сукобе од стране тренутног градоначелника тог града Небојше Зеленовића.

– Један од лидера Ђиласовог „Савеза за Србију“, како је сам признао, не преза да „разговара и са црним ђаволом“ како би срушио легално и легитимно изабрану власт у држави. Подсећамо да је Небојша Зеленовић синоним за нелегалан долазак на власт, јер је доказано да је посредством својих активиста куповао гласове током кампање за прошле изборе. Истовремено, не може осуђено лице било кога да прозива за криминал. Небојша Зеленовић је једини градоначелник у Србији који је осуђен за ненаменско трошење пет милиона евра из буџета града Шапца.

Управо су Небојша Зеленовић и његови политички саборци симбол немира, нетолеранције, говора мржње, претњи, рушења, спаљивања и позива на линч неистомишљеника. Небојша Зеленовић осуђује некакве непостојеће претње „незаштићеној жени“, док његови саборци жене премлаћују било да су новинарке или припаднице друге политичке опције. У Шапцу је ситуација све лошија захваљујући лоповској политици гарнитуре која је у овом граду на власти већ 20 година. Kолико Небојшу Зеленовића не интересују проблеми његових суграђана најбоље илуструје најновији интервју који је дао за Н1 у којем се јада да је морао да одбије господина Ориција из ОЕБС-а који га је звао на коктел.

Господине Зеленовићу, док Шапчани грцају у проблемима, док газе блатњавим улицама, пију воду из нехигијенских бунара и муку муче са септичким јамама јер им нисте обезбедили канализацију, Ви говорите о коктелима. Овакав бахат однос према Вашим суграђанима објашњава зашто сте изгубили изборе и у Вашој месној заједници и зашто из дана у дан све већи број Шапчана подржава политику Српске напредне странке и председника Александра Вучића – стоји у саопштењу Градског одбора СНС.

Оставите Коментар