Брутално убиство пса догодило се данас у Обреновцу, а неко је из бокса изукао животињу и крвнички је заклао.

Како је рекао власник пса који је желео да остане анониман, он је тај ужасан случај видео када је кренуо да нахрани свог љубимца.

  • Јутрос око 8.15 сам дошао да га нахраним. Ја идем од куће, а он ћути, иако обично скаче кад ме види. Кад сам дошао на око три метра од бокса он је лежао у крви. Звао сам ветеринара – рекао је власник пса.

Према његовим речима, током протекле ноћи није се десило ништа неуобичајено. Није се чуо лавеж нити било каква борба, а у комшилуку су сви род, те не може да сумња ни на кога.

Оно што забрињава је чињеница да је пас извучен из добро обезбеђеног бокса, затвореног дебелом жицом.

  • Када сам дошао до бокса, жица којом га везујем била је исправљена. Јутрос кад сам изашао из куће, капија је била затворена, а ево, пас лежи испред бокса. Чуди ме начин на који је убијен. Чини ми се да је само убод ножем, не виде се трагови борбе. Убоден на једно место и ту је остао у локви крви – додаје власник.

Подсетимо, убиство пса се Обреновцу догодило и прошле године, када се друштвеним мрежама проширио монструозни видео снимак на којем се види како два младића, наводно чланова секте, кољу пса.

Advertisements

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here