Брутално убиство пса догодило се данас у Обреновцу, а неко је из бокса изукао животињу и крвнички је заклао.

Како је рекао власник пса који је желео да остане анониман, он је тај ужасан случај видео када је кренуо да нахрани свог љубимца.

  • Јутрос око 8.15 сам дошао да га нахраним. Ја идем од куће, а он ћути, иако обично скаче кад ме види. Кад сам дошао на око три метра од бокса он је лежао у крви. Звао сам ветеринара – рекао је власник пса.

Према његовим речима, током протекле ноћи није се десило ништа неуобичајено. Није се чуо лавеж нити било каква борба, а у комшилуку су сви род, те не може да сумња ни на кога.

Оно што забрињава је чињеница да је пас извучен из добро обезбеђеног бокса, затвореног дебелом жицом.

  • Када сам дошао до бокса, жица којом га везујем била је исправљена. Јутрос кад сам изашао из куће, капија је била затворена, а ево, пас лежи испред бокса. Чуди ме начин на који је убијен. Чини ми се да је само убод ножем, не виде се трагови борбе. Убоден на једно место и ту је остао у локви крви – додаје власник.

Подсетимо, убиство пса се Обреновцу догодило и прошле године, када се друштвеним мрежама проширио монструозни видео снимак на којем се види како два младића, наводно чланова секте, кољу пса.

Оставите Коментар