1. Прича се да Велимир Илић око себе има екипу политичких јаничара,којима је „шушка“ једини идеал,а да су за услуге плаћени од 80 до 150 хиљада динара. Имате ли таквих сазнања и још битније,имате ли сазнања одакле Илићу новац да финансира ову приватну армију?

 

  • Веља кроз своју парламентарну странку јавно има покривено финансирање из државног буџета,међутим знајући да је годинама од „асвалта за демократију,преко тражења новца изнетог на Кипар деведесетих“ до више министарских функција,задужио много људи,треба тражити одговор. Што се тиче плаћања сарадника,пре свега се треба позабавити сексологом – доктором,амбасадором и сарадником  Клеопатре  Јованом Марићем. А посебно скрећем пажњу  на Вилибалда Ерића који незадовољан што није постао директор РТС –а,здушно подржава Велимира Илића ,због своје патолошке мржње према Председнику Србије из личних разлога,што је тежак облик психопатологије. Време 5 Октобра је прошло,а они би да поново руше државу и њене институције. Наш народ добро каже „ прошо сивац крушевац“.  Једном речју,крајње небитно друштво из комбија.

 

  1. У београдским круговима важите за добро обавештеног човека. Својевремено сте наговестили да је на састанку Бошка Обрадовића и Пернара било више од пуког упознавања,односно да су направљени неки паклени планови… Дали сте спремни да јавности откријете више о томе?

 

  • Да се надовежем на Ваше претходно питање,из Чачка имали Вељу,па нам треба Бошко. Први четничког педигреа,а овај други  комунистичко – ознашког стигао до Љотића и мормонске породице,шта све не, – па и до пернате птице из Хрватске. Што је стварно на крају пуко упознавање. Чула жаба да се коњи поткивају па и они мислили да могу да  постану коњи. Њихови паклени планови сежу до чупања саобраћајних знакова,прозивања и напада на жене,једном речју – извините,лоша онанија.

 

  1. Како као конзервативац и десничар гледате на то што Бошко Обрадовић практично једном недељно насрне на жену и шта ће те му поручити у лице,када се први пут сретнете?

 

  • Обзиром да сам традиционалиста који изнад свега поштује породицу и жену као стуб, и носиоца љубави према деци,а тиме и национу и држави,било би добро да позовете његову прву жену  која му је родила четворо деце,јер она је једина меродавна,а имаће  шта да каже,по тврдњама његовог Чачанина Веље Илића. А постављам му питање „Како ће бринути о другим породицама када је своју напустио,како ће бринути о држави када је издаје и напада?

 

  1. Протести на којима су главни реквизити моторне тестере,фантомке и каменице,почели су као протести против насиља,што се заборавља. Како гледате на (наводни?) напад на Борка Стефановића и шта мислите о овом лидеру?
  • Замислите ту перјаницу жуто обојену која промени име и од Борислава постане Борко. Срамота га што Американци не могу да изговоре Борислав,што се у Србији зове ништак,показује крваву кошуљу и огреботину на глави,а ми управо обележавамо  хероје са Кошара,док он и сатрапи његови  чупају бандере. Тако се држава и национ не чувају и воле.

 

  1. Причали смо већ о протестима,Шта је коначан циљ,шта је епилог?

 

  • Епилог је само један,Србија иде даље,а они на ђубриште политичке историје где им је место од самог почетка. Протести су пропали,народ је схватио ко гради ,а ко руши.

 

  1. Недавно сте се придружили Српској десници Мише Вацића. Зашто баш Десница?

 

  • Зашто Десница,једноставан је одговор, Језиком младих,једино што није „тренд“,а за сва времена је Десница. Што је име и презиме,слава и вера,породица,национ и држава. Све друге идеологије су замајавање народа. Једном речју не поставља се питање – домаћини заувек!

Потпредседник  Српске деснице

Дамир Шимпрага

Оставите Коментар