Како сазнајемо, једна од најмалобројнијих странака у Србији, СДС Бориса Тадића, одлучила је да уђе у коалицију са Дверима, а на тај начин и у Ђиласов Савез за Србију, иако су до пре само неколико дана о њима говорили све најгоре.

Превртљивост није непознаница за Бориса Тадића, али је његова одлука да уђе у коалицију са Дверима Бошка Обрадовића изненадила чак и неке од чланова његове странке.

Јер, како сазнајемо, Тадић има намеру да преко ове коалиције на мала врата уђе у Савез за Србију Драгана Ђиласа који је до скоро бесомучно пљувао и замерао им на сваком потезу.

Да подсетимо, пре само два месеца лично Тадић је поручио Ђиласу да неће у његов савез јер је једина политика коју нуде рушење Александра Вучића:

Фото: informer.rs/printscreen
Фото: informer.rs/printscreen

Такође, он је толико „волео“ Двери, с којима ће сада у коалицију, да је рекао да изворни бирачи ДС чији је он наводно представник, сигурно неће гласати за Бошка јер би то било исто као да окорели партизановац почне да навија за Звезду.

Фото: informer.rs/printscreen
Фото: informer.rs/printscreen

А да не говоримо о томе какве је све бљувотине његова саветница за медије Марина Комад сипала о Дверима и Савезу за Србију! Од тога да их од 2012. није било нигде, до тога да су некад „трчали за Вучићем“ а сад глуме опозицију.

А сада, СДС улази у коалицију са истим тим људима. Баш тужан лик тај Борис Тадић.