„Драго ми је што Вас видим у оволиком броју, драги Чачани. А кад вас видим, одмах помислим шта би Бошко Обрадовић све дао да може да скупи оволико људи. Мислим да би се одрекао и своје највеће титуле, а то је титула дворске будале на двору Драгана Ђиласа“, нагласио је Дарко Глишић и побрао велики аплауз, али смех присутних Чачана и додао:

„Ми морамо напред. Избором Милуна Тодоровића на чело наше странке, странка прави одлучан корак у смеру да покаже свим грађанима у Чачку да жели и да на наредним изборима стекне још веће поверење грађана и да решава оне проблеме који муче све вас који живите овде. Ви сада морате да покажете једну тоталну енергију, добру вољу и додатни рад, да уложите и труд, јер за четири месеца имамо велики испит и велики тест. Ми не смемо да дозволимо да се Србија врати у назад. Чачак не сме да дозволи да се са 30.000 радника врати на десет, да 20.000 људи заврши на улици. Јер, управо су то урадили наши претходници, када су били на власти. Јер, да Ђилас зна да направи аутопут, направио би га док је био власт, а исто тако, да зна да отвори фабрике, отварао би их, а не би их затварао… Они су бли на власти једну деценију и ништа нису урадили, сем једне ствари – постали су толико богати, да наредних десет њихових генерација нема разлога да брине“, нагласио је Дарко Глишић, председник ИО СНС.

Глишић је истакао да ће грађани Чачка, дан пред Светог Николу, бити Београду у комшилику, или ће, како истиче, Београд бити комшија Чачку.

„Спајањем аутопута од Обреновца до Сурчина, Ви сте, драги Чачани, у Београду за мање од сат времена. Оно што је био деценијски сан, а то је да се отвори аеродром у Лађевцима. И то смо урадили, на челу са председником државе, Александром Вучићем. Дакле, аеродом Вама само на пет минута, па аутопут, па још избор Милуна Тодоровића за председника странке, значи да су сви услови ту да обезбедите добар изборни резултат у Чачку. И зато нам треба помоћ свих вас који сте вечерас овде. Због свега тога, хајде да Вас пустим да се до понедељка провозате до Беча, а од уторка, Милуне, кампања почиње“, истакао је Глишић.

Председник ИО СНС нагласио је да имају чиме да се похвале и шта да покажу грађанима и Чачка, али и целе Србије и додао:

„Радило се, направљени су добри резултати, а сада, кренимо, презентујмо то, тражимо најбоље могуће људе и отворимо странку у потпуности. Јер, треба нам што више младих људи, али и старијих, људи свих генерација. Треба их прикупити око једне идеје, а то значи да Србија иде напред и не дозволити да се више икада вратимо у оно време, у којем су се резултати гледали само по томе колико је ко од челника успео да милиона стрпа у своје џепове“, нагласио је Дарко Глишић.

Нада Џелебџић

Leave a Reply