Писмо које је посредством једног нискотиражног медија упутио српској јавности Бошко Обрадовић, на жалост видеће и прочитати мали број Срба. Штета. Јер, би из њега могли да открију праву природу и суштину човека кога само памте по лошем, агресивном, безобразном и насилном! Вероватно неће ни „његов шеф“ Драган Ђилас, јер је он већ пресудио, да је Обрадовић у суботу вече, дивљачким насртајем на Народну скупштину –претерао. И да ће због тога трпети озбиљне политичке косеквенце у њиховом опозиционом политичком ненародном блоку?!

Да човек просто не поверује, са колико лицемерја се Обрадовић обраћа српској, али пре свега присталицама Српске напредне странке „молећи их“ да више не дају подршку, како то он каже, „криминалцима, произвођачима силних афера и неиспуњених предизборних обећања“!?!

Чачански „Гребић“ сипа дрвље и камење против актуелног режима, бавећи се трачевима, неистинама или у најгорем случају непровереним гласинама од чега прави фетиш истине, лажне премисе из којих извлачи погрешне закључке!? Он и она „несретна Панчевка“ изгледа имају задатак да у наредном периоду српску јавност запљускују скоро сваким даном неком новом лажном афером, које се распрше истога трена када их изговоре у Народној скупштини попут мехура од сапунице! Али, њихови ментори сматрају да је и то довољно у недостатку истине, чињеница и доказа, да се Србија држи на ивици хаоса, безумља и неприродне политичке напетости! Да би они, онда могли да наступе као помиритељи две сукобљене стране? Пардон господо Сорошевци: У Србији у овом случају не псотоје две сукобљене стране, већ само групица политичких профитера који би опет хтели власт, али без избора и без народне подршке?! У таквој ситуацији не псотоје две стране у политичком и сваком другом сукобу, већ само групица оних који не бирају начин и средства не би ли до власти дошли…

Да ли би, по истом моделу и још већим жаром Обрадовићеви политички противници могли исто тако да се баве његовим ликом и делом и свиме оним што му одавно спочитавају његови изворни политички саборци, оснивачи покрета Двери? Итекако. И сигурни смо да у свим тим причама око узимања пара напољу, па о „несталим“ парама намењеним за Хиландар, па око лажног оптуживања и истеривања из странке прво Паровића, па потом Глишића – сигурно има више истине и чињеница него у свему овоме што данас ОН спочитава својим политички противницима?!

Просто је несхватљиво са колико лепих речи покушава овај чачански „Гребић“ да упакује своју ни мало наивну и ни мало политички мирољубиву причу у којој само поред његове фотографије фали маслинова гранчица, неки голуб мира или неки други знак пријатељства, мирољубивости и личне пажње према свима!

Не знамо поуздано која је Обардовићева личност била у питању, док је писао то писмо, али је у сваком случају сакрио своју праву природу, идентитет од кога је, од прексиноћ почео да бежи и „његов шеф“, Драган Ђилас, говорећи да ударање заставом у прозор Народне скупштине никако не може бити љубазно куцање на врата?! И извинуо се свима због геста „ његовог разулареног малог“…

„Бошкић Љоткић“ је одавно прешао црту нормалног и реалног достојанственог политичког деловања, па зато чуди да у свом писму српској (напредњачкој) јавности ни једном једином речју не спомиње све оно што га је сврстало у ред најозбиљнијих српских политичких штеточина и силеџија, да не употребимо неку гору реч, коју, руку на срце, заиста заслужује: Претње политичарима, члановима породице, вербална вређања, напади на новинарке, упади у државне институције, вређање председника државе и чланова његове породице – су стални вокабулар овог назовимо га политичара!

Ако је силеџијство по нацистичким моделима мера његове политике – а јесте, онда Бошко Обрадовић нема шта да тражи на српској политичкој сцени!? Свакога дана са сваким новим силеџијством губи ионако мало бирачко тело! Увиђа то и његов (не)очекивани политички пријатељ и вођа,“ Мега тајкун и политички профитер“, па је евидентно да ће га пустити низ воду! Тачније, истога трена, када за то добије миг споља, истих оних који су давно дали миг и „Бошкићу“ да напусти реалну изворну тврду националну српску десничарску политику и крене у авантуру насиља и изазивања хаоса из којег њему заиста нема повратка! Штета.

Е. Е.

Leave a Reply