Председник Атлас групе Душко Кнежевић казао је да је актуелни црногорски председник Мило Ђукановић најбогатији политичар на свету, а не само у Европи, преноси IN4S

–Мислим да га је Форбс јако потценио, јер је то човјек који прима плату од државе, а има милијарде. Не постоји ниједан велики пројекат у Црној Гори гдје Ђукановић није партнер, не постоји ниједан велики страни инвеститор којег није рекетирао, рекао је Кнежевић за недјељник „Афера“.
Он је навео да Ђукановић није дозволио људима, који знају како се развија економија и гради привреда у складу са глобалним токовима, да учине целу Црну Гору богатом земљом.
–Умјесто да економију развија са људима који су способни и имају међународне контакте, одлучио се за криминалце и људе из сиве зоне. То су му главни партнери. Ђукановић се налази у врху листе најбогатијих политичара на свету, а не у Европи. Када се открије све, а хоће, многи ће бити шокирани. Проблем је само што он богатство стиче на туђој муци. Не знам како мисли да ужива у свему томе, казао је Кнежевић.
Он је потврдио да поседује 2000 сати видео надзора, негдје су заједно и видео и аудио снимци.
–То ћемо сортирати и спровести сигурносне активности због неких интересантних особа које се налазе на снимцима. Такође, радимо на томе да квалитет снимака буде довољно добар да би се могли приказати у јавности, навео је Кнежевић.
Председник Атлас групе је најавио нове транскрипте и снимке.
–Кренули су и биће их још. Више него довољно да буде разоткривено право лице садашњег режима у Црној Гори који служи интересима фамилије Ђукановић и да се види ко су му послушне слуге, казао је Кнежевић.