Кондициони тренер српске одбојкашке репрезентације Радивоје Радаковић пред сваки меч одржи мотивациони говор. Тако је било и пред дуел у четвртфиналу са Холандијом, а тако је и пред Италију у полуфиналу!

Одбојкаши су „згазили“ ривале, што не чуди, с обзиром на страшан говор који је тренер одржао пред утакмицу. Поновио га је, али чини се са још снажнијом поруком!

Послушајте:

Одбојкаши Србије састају се од 21 час са Италијом у полуфиналу Европског првенства, а селектор Србије Слободан Ковач имао је доста тога да каже уочи меча.

  • Ову генерацију упоређују са оном екипом њиховог феномена, траже начин да се врате на победничке стазе. Али, није ни важно ко је са друге стране терена. Италијани имају мотив, али и ми имамо мотив. Зашто да не будемо са Русијом и Италијом једина екипа у Европи која је успела два пута за редом да буде шампион. Размишљамо о себи, али нормално студирамо противника, пробамо да им нађемо мане. Имају много врлина, али имају и мана. Мислим да ћемо бити спремни, да ћемо добро прочитати Италију и остварити добар резултат – изјавио је и додао:
  • Не знам да ли не знају да организују или то раде намерно. Променили су сатницу и ставили су да ми играмо од девет сати. Ово је једина утакмица до сада која се игра у том термину. Да је у осам могли бисмо да прихватимо… Али, шта је ту је. Дошли смо до полуфинала, добар је резултат, можемо боље, хоћемо боље и више! То су неке ствари које треба да нас мотивишу још више да пружимо максимум и остваримо добар резултат – каже селектор Слободан Ковач.

Оставите Коментар